Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.03.2012 18:51 - Скандал! И Мариан Бачев напуска Слави, обиден!
Автор: latestfashion Категория: Новини   
Прочетен: 1818 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Докато текат скандалите между актьори и сценаристи зад кулисите, Мариан Бачев бил офериран от „Комиците”

Мариан Бачев напуска „Шоуто на Слави”. Актьорът бил крайно обиден, затова че взима най-ниската заплата от „великолепната тройка”, а в същото време му дават най-противните роли. Мариан Бачев сериозно обмисля да започне работа при „Комиците”, където масово бягат обидените колеги на Дългия. Ако актьорът се реши да напусне, трябва да подаде предизвестие от два месеца, пише Skandalno.net.

Чашата преляла за Мариан Бачев след поредната му малоумна роля на извратен гинеколог. Шегите, които му пишат сценаристите, освен че не са забавни, дразнят на моменти дори самия Слави.

image

Мариан Бачев бил бесен, че постоянно му дават женски роли

Това обаче не било всичко. Бачев бил бесен, че постоянно му дават женски роли. Жълтите медии и без това му приписват гейски уклон, а покрай ролите му на превзета фолк певица слуховете зачестиха.

Докато текат скандалите между актьори и сценаристи зад кулисите, Мариан Бачев бил офериран от „Комиците”. Евтим Милошев и Любо Нейков, които са бивши кадри на Слави, с радост биха взели Бачев при тях, дори само за да натрият носа на Дългия.

Самият Мариан Бачев пък има „топла връзка” в „Комиците”. Той и Руслан Мъйнов са приятели от близо 20 години, заедно са следвали в НАТФИЗ.

Преди време пък таблоидите шушукаха, че Виктор Калев също е напът да си тръгне от Слави отново заради неразбирателство със сценаристите. Калев обаче е „златната кокошка” на Трифонов и той не би го пуснал току-така. Освен това актьорът бил загробен с железен договор.

Нищо чудно обаче скоро „Комиците” да се радват на новите си попълнения – Виктор Калев и Мариан Бачев.




Гласувай:
5



1. tsanynka - Преди години бях фенка на това шоу,
13.03.2012 19:41
но от доста време не го гледам.Просто ме дразни с просташките оплювки на властта,чието окарикатуряване е мнооооого далече от политическата сатира...А всичко останало има сексуален привкус,също просташки...Изобщо-Славчо кара на изпарения!Жалко!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: latestfashion
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 188430
Постинги: 184
Коментари: 124
Гласове: 289
Спечели и ти от своя блог!
Архив