Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.02.2012 09:44 - Юлияна Плевнелиева е готова на развод
Автор: latestfashion Категория: Новини   
Прочетен: 4490 Коментари: 13 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Първата дама иска да я оставят на мира

Опърничавата президентша не желае да променя живота си и да се съобразява с юнаците от Националната служба за охрана. Само дни след официалното встъпване в длъжност на Росен Плевнелиев като президент, законната му половинка вече е вдигнала ръце. Нещо повече – първата дама е готова на развод проформа, за да я оставят на мира. За нея всичко това е бреме, което не желае да носи, разкриват от в. “Всеки ден”.

Юлияна Плевнелиева обмисля възможността да се разведе фиктивно, за да не се води съпруга на президента по закон и това автоматично да я освободи от задължението да се съобразява с протокола и европейските традиции. Заради нежеланието си да съпровожда съпруга си в публичното пространство, президентшата развали отношенията си дори с майката на Росен Плевнелиев.

image

Първата дама се закача с Борисов в Туитър

Междувременно потребители в интернет коментират, че тя ще сложи на място цялата президентска институция и ще покаже на Бойко Борисов какво означава силна жена. На него може и да не му е нужна първа дама, но Юлияна Плевнелиева пък не се нуждае от премиер, смятат форумци.

Нека припомним, че първата дама е доста активна в Туитър, където редовно се закача с министър-председателя. Така например при измиването на нарисувания Паметник на съветската армия, тя се е пошегувала, пускайки връзка към статия, разясняваща как Бойко Борисов ще отреже лентата на измития паметник. Е, това говори повече от всичко останало, нали?!



Тагове:   пляс,


Гласувай:
12



1. apostapostoloff - Големи
03.02.2012 17:54
яйца! Голям праз! Дермандо дер мио.
цитирай
2. анонимен - на кого му пука за тази комплекси...
03.02.2012 23:04
на кого му пука за тази комплексирана женица???
цитирай
3. boristodorov56 - Оставете Юлито на мира - тя заслужава адмирации! Не вкарвайте в обръщение манипулацията за несществуващ бъдещ развод!
04.02.2012 00:03
Темата с г-жа Плевнелиева се преекспонира - злонамерено.

Сеете интриги напълно преднамерено!

На всичко отгоре и модерация!
цитирай
4. анонимен - Тази жена, вместо да виси цял ден в ...
04.02.2012 00:56
Тази жена, вместо да виси цял ден в соцалните мрежи и да се "закача"...с тоя или оня, щом се пише такава родолюбка да си влезе в ролята и от позицията на президенша ...поне да опита да направи нещо за страната си.Как може да не подкрепя съпруга си?Това говори много лошо за нея...и щяла да се разведе...фиктивно /обаче ;)/...Юлианкеееее...разведи се фиктивно, пиле с мъж си, аз ще го взема...фиктивно...и не защото е най-страхотния мъж, а защото поне ще опитам да направя нещо...за болните деца да речем.И няма да допусна да шушукат и наши и чужди...Не си знаеш интересите душко...или може би интересите ти са да висиш цял ден в чатовете...и да се правиш на много обидена.
цитирай
5. анонимен - За нищо не говори. Жената се държи ...
04.02.2012 01:27
За нищо не говори. Жената се държи напълно естествено и България е парламентарна република, а не монархия с първа дама, придворни дами или колониална страна. "Говори повече от всичко останало" това скалъпено писание за робската ни психика. Какво? В кой век живеем? Май прекрачихме в друг. И какво? Ами, би трябвало да има разлика от миналия. Но на нас някой трябва да ни каже. Да ни покаже, да ни упъти, как трябва да бъде. Е, щом другаде има "първи дами", автоматично и у нас трябва така да бъде. Ами щом в Англия има кралица, да въздигнем г-жа Плевнелиева във височество. На нейно място, на всеки нормален човек би му писнало от превземки и пошлости като съшитото с дебели червени конци подобие на текст горе.
цитирай
6. lyubomirstoykov - Какво като се разведе
04.02.2012 08:22
Какво като се разведе, пак ще я пазят и не я и децата и.
До сега не показва нищо друго, осен неуважение на Президентската институция и към България.
Ако не харесва Премиера има и други начини да го покаже.
Ако не е желаела да стане публична личност е трябвало, доста отдавна да напусне Плевнелиев, още с влизането му в политиката.
Сегашните демонстрации според мен са само вироглавство и привличане на медийно внимание.
цитирай
7. lyudmilstefanov - Тази жена определено ми харесва
04.02.2012 13:50
Обичам хората, които хвърлят камък в блатото.
И още - семейството е свещено, а политиката - не е.
Честно казано, бих се израдвал още повече, ако след 5 години, когато Плевнелиев се кандидатира за втори мандат, Юлиана също се включи като независим кандидат.
цитирай
8. анонимен - Съпругата
09.02.2012 16:33
Нито е самостоятелна, нито кой знае колко интелигентна. Просто е една разглезена от парите на съпруга си млада жена, на която изглежда най-приятното занимание е да прави непремерени изказвания в социалната мрежа. Вероятно си въобразява, че е абсолютно еманципирана и много интересна. Може , и е хубаво да си има собствено мнение, но с встъпване на съпруга й в президентската длъжност, вече, иска или не, е публична личност и има задължения. Ако е наистина умна, може да направи много. Не се свежда всичко до присъствието й до президента на официални мероприятия. Няма нужда. Но трябва да внимава какво говори. До всеки успял мъж има една жена, но и до всеки провален! Тя може да подкрепя дейността му дискретно, умело и наистина, ако има чак толкова свободно време - да се заеме с някоя благотворителна дейност. Пък нека да е анонимно, без гласност. Сегашното й провокативно поведение показва незрялост и вреди на имиджа на Плевнелиев, на който са възложени големи надежди. Като не иска да му помага, да се отдръпне тактично настрани и да не му пречи!
цитирай
9. анонимен - истинска жена
10.02.2012 10:21
Информацията за възможен развод си е пикантна клюка в стила на простащината. Колкото за жената - това е истинска еманципирана жена! Какво уважение към президентската институция, в случая с Плевнелиев, та той се кълнеше, че няма да се кандидатира. Подобно нещо касае живота на цялото семейство и би трябвало да се подкрепи предварително от всички. Колкото до това, да има в светлината на прожектора първа дама, то е само да се задоволи нездравото любопитство на простаците.
цитирай
10. анонимен - браво на момичето!
11.02.2012 19:51
Всеки има своето право да бъде различен. Да мисли различно. Да действа различно. Да изглежда различно. Малко хора имат смелостта да го правят. Та именно затова се възхищавам на смелостта на Юлияна да покаже на всички, какво всъщност стои зад абревиатурата ГЕРБ. А именно, нищо, което да изисква подкрепата, уважението или съпричастността на съпругата към мъжа политик от ГЕРБ. Камо ли пък саможертва от нейна страна. Защото именно съпругите и децата са първите и най-невинни жертви на ГЕРБ-авата партия. Защо го казвам ли- от личен опит.
цитирай
11. danuchka - Жена с характер
11.02.2012 20:16
Защо човек трябва да се ръководи в своите постъпки от чуждото любопитство?Когато постъпваш според разбиранията си ти получаваш толкова критики,които не заслужаваш.Браво,Юли!Това не са доброжелатели,а скучаещи мързеливци.Те не милеят за семейството,а търсят интригата.На мързеливите им умове ти създаде работа ,на която те не са свикнали.По делата ще се оценяват хората,а не по показните упражнения.
цитирай
12. danuchka - Може би цензурирате коментарите и ...
11.02.2012 20:22
Може би цензурирате коментарите и затова друго мнение освен вашето не ви харесва . Искате всички да плюят по една достойна българка без да може да се защити.Браво!!!!!!!!!!
цитирай
13. анонимен - Дръж се, Юлияна!
12.02.2012 20:12
На много хора им се иска да я омакарят и да я стъпчат в калта, но не си дават сметка или просто не знаят, че достойнството на един човек изобщо не зависи от тягата на злобата на недоказалите себе си малодушни хорица, а единствено и само от личната самооценка. Пожелавам на Юлияна да има силата и устойчивостта на пълноценна самооценка, и живее живота си така, както намери за добре за себе си и децата си.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: latestfashion
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 188324
Постинги: 184
Коментари: 124
Гласове: 289
Спечели и ти от своя блог!
Архив