Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.04.2014 18:40 - 6 неща, които мъжете искат на първа среща
Автор: latestfashion Категория: Тя и той   
Прочетен: 1259 Коментари: 2 Гласове:
1



 
Мъжете очакват да правят секс с новата си половинка на третата среща, докато за дамите това е възможно да се случи чак след петото излизане, показва проучване.

image
Интересното е, че силният пол е способен да склони партньорката си да правят секс, ако се постарае достатъчно и хвърли повече пари за оригинална среща.


Жените ги отблъскват:  занемарени нокти, мръсна коса, грозни обувки, а понякога и липсата на парфюм може да окаже влияние на избора на жените.

Това, което им харесва е един мъже е характерът, чувството за хумор и приятният парфюм. 7% от дамите признават, че биха си легнали с мъж, който е бил достатъчно щедър, за да се чувстват добре.

Мъже споделят какво им харесва

Силният пол от своя страна не изпитва сексуално желание към жени с окосмяване над горната устна, небръснати крака и мръсно бельо. Това, което ги привлича, е самочувствие и красиво бельо.

Червеното винаги върши работа
Както знаеш червеният цвят се асоциира с любов и страст. Много от мъжете обичат жена, облечена в червено. Не е необходимо да си в този цвят на 100%, обувки или червило в алено са напълно достатъчни.

Мръсни дрехи или обувки
Мъжете им обръщат повече внимание от колкото си мислиш. Повече ще го впечатлиш с обувки на токчета, отколкото маратонки.

Нова прическа
Това не е момента да променяш какво ти и да било във  визията си.   Нали той те е харесал такава, каквато те е видял първия път.

Грим
Обществена тайна е, че мъжете не обичат меко казано тежък грим. Колкото по естествена, толкова по – добре. Просто подчертай красивото в теб и да не ти минава през ум да се маскираш като „фолк-певица”.

Парфюм
Не използвай тежки парфюми. Ако вярваш в последните изследвания за ароматите, мъжете обичат натуралните аромати като ванилия, канела, цитруси.

Не бъди потайна и загадъчна
На първата среща мъжете искат да узнаят за теб повече, но това съвсем не означава, че трябва да изпаднеш в дълго и банално повествование за живота си. Те предпочитат да чуят нещо по-интересно и забавно, така че не се колебай да демонстрираш остроумието и чувството си за хумор.
 



Тагове:   секс,   среща,   сексапил,   първи път,


Гласувай:
1



1. rumyn - а когато са се осъществили около 70 ...
05.04.2014 09:45
а когато са се осъществили около 70 срещи вече във виртуалното пространство?
какво да правя? да се придържам към 5 до 7 срещи за да го пъхна в леглото си?
е няма начин да оцелее на първа среща. и ще е голяма грешка да ме води по ресторанти. че не само персонала , а и клиентите ще са наясно какво се случва , нали е кавалер ще ме проводи до тоалетната.... :)
цитирай
2. latestfashion - Срещи във виртуалното пространство !?
05.04.2014 11:49
Аз лично , не ги смятам "тези срещи " за срещи :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: latestfashion
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 188452
Постинги: 184
Коментари: 124
Гласове: 289
Спечели и ти от своя блог!
Архив